Zabıtalar kan bağışında bulundu

Zabıtalar farkındalık oluşturmak amacıyla Saraçlar Caddesi'nde bulunan Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde kan bağışı yaptı. '˜Bir kan bir can' sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe 56 zabıta personeli katıldı.

Zabıtalar kan bağışında bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl Eylül aynının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Edirne'de görev yapan zabıta personeli kan bağışı etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe 56 personelle katıldıklarını söyleyen Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

'Bir kan bir can diyoruz'

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Zogo, 'Bu yıl 196'ıncısını kutladığımız '˜Zabıta Haftası' dolayısıyla Saraçlar Caddesi'nde bulunan Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nde hep beraber kan veriyoruz. Arkadaşlarımız Kızılay çadırında gönüllü olarak kan kampanyasına katılıyor. Bizler '˜Bir kan bir can' diyoruz. Kan vermek hem sağlık için önemli hem de bir hayat kurtarmak açısından çok önemli. 56 personelimiz var. Arkadaşlarımız 24 saat esasına göre kentin nizamı ve intizamı için çalışıyor. Vatandaşlık görevi olarak bizimde bir katkımız olsun diye böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz.' Dedi.
Kumru Öngün