Zabıta 'ilgiden çok memnunum'

İpsala Çeltik Festivali'nde yaşanan bu renkli an, hem sosyal medyada hem de konser izleyicileri arasında büyük beğeni topladı. Şarkıcı Derya Uluğ'un sahnesine zabıta amiri Hasan Ur'un davet edilmesi ve Ur'un 'Çakkıdı' şarkısına enerjik dans figürleriyle eşlik etmesi, konserin unutulmaz anlarından biri oldu.

Zabıta 'ilgiden çok memnunum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ur, gösterdiği performansla yoğun alkış alırken, sosyal medyada yayımlanan videolar da geniş bir kitleye ulaştı.

Hasan Ur’un, gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtmesi de bu keyifli anın herkes tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Ur, konuyla ilgili şunları söyledi:

“11 senedir bu mesleği severek yapıyorum. Ben sahnenin altındaydım koruma olarak. Derya hanım beni keşfetti. Rica etti menajeri sahneye çağırdı. Ben oynuyordum beni görünce her halde bu yaşlı zabıta bir iş var. Beni çağırdı gittim. İçimden gelerek oynadım. Çok memnun oldu benden teşekkür etti. Yaşınıza göre içiniz genç dinamit gibisiniz dedi. Hepsi bana teşekkür ediyor. Biz bu yaşta oynayamayız dediler tüm arkadaşlarım. Telefonum çok çaldı. Belediye basınından baktım medyaya korkunç bir patlama olmuş. Türkiye’deki herkese teşekkür ediyorum. Bu kadar medyada patladığım için. Pazar gecesi ailemin hepsi beraberdi. Şaşırdılar onlar. Ben oynarken eşim çocuğuma bak baban düşecek kalacak kocasız kalacağız demiş. Heyecan yapmış eşim orada. Çocuğum geldi baba ne yapıyorsun düşeceksin dedi. Yok dedim be oğlum ben ayarladım onu. İçimden gelerek yaptım.” Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN