Yol ortasındaki çukur tehlike saçıyor

Edirne'de Atatürk Mahallesi Dicle Sokak'taki dört yol üzerinde oluşan çukur, görenleri şaşırtıyor. Çukurun etrafında hiçbir önlem alınmadığını belirten vatandaşlar, bu duruma çözüm bulunmasını istediklerini söyledi.

Yol ortasındaki çukur tehlike saçıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Atatürk Mahallesi Dicle Sokak'taki dört yol üzerindeki çukur, kazalara davetiye çıkarıyor. Çukur, sürücülere zor anlar yaşatırken etrafında herhangi bir önlem alınmaması da tepkileri beraberinde getiriyor. En işlek noktalardan birisi olan yolda oluşan çukuru görenler şaşırıp kalıyor.

Çukurun etrafında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması da tehlike saçıyor. Bazı bölgelerde bu şekilde çukurlar gördüklerini ancak en azından geçici de olsa bir önlem alındığını belirten vatandaşlar, haber verilmesine rağmen hiçbir dönüş alamadıklarını iddia etti.

Çukurun özellikle gece karanlıkta kazalara davetiye çıkarabileceğini belirten Bölge sakinleri önlem alınarak sorunun çözüme kavuşmasını istediklerini söyledi.

Edirne'nin yıllardan beri kanayan yarası olan alt yapı sorununun sona erdiği ve çalışmaların çoğunun tamamlandığı açıklamalarının yapılmasına rağmen manzaranın değişmediğini aktaran vatandaşlar, seçim döneminde verilen sözlerin ve vaat edilen projelerin yerine getirilmesini beklediklerini söyleyerek belediyeye seslendi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ