Yılmaz, 'Milletin sesine kulak veriyoruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti. Yılmaz, teşkilatın durmadan çalıştığını, daha fazla gayret göstererek, milletin sesine kulak vererek geleceğe dolu dizgin koştuklarına vurgu yaptı.

Yılmaz, 'Milletin sesine kulak veriyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yılmaz’ı AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve partililer karşıladı.

Bir süre İba ve Aksal’la görüşen Yılmaz ardından partililerle bir araya geldi.

Yılmaz burada yaptığı konuşmada, sandığın milletin düşünce ve duygularını ifade ettiğini söyledi.

Sandıktan çıkardıkları sonuçlara değinen Yılmaz, “Sandıktan çıkardığımız sonuçlar bize aslında milletimizin talimatı, bir önerisi olarak alınıyor. Biz 31 Mart seçimlerinden aldığımız sonucu enine, boyuna, teşkilatımızın bütün mekanizmaları, ayrıca da genel merkezimizin bütün üst yönetim kadroları, sivil toplum kuruluşları, bilim insanları, hemen hemen bu konuda siyaset sosyolojisinin yapılması gereken ayrıntılarının tümünün üzerinde ayrıntılı çalışan, çalışma gruplarımızın yaptığı sonuçlarla 31 Mart seçimleri değerlendirildi. O değerlendirmenin sonucunda da dolu dizgin, 31 Mart'tan sonraki süreç planlandı” dedi.

Yılmaz, 31 Mart seçimleriyle ilgili görüşünü de paylaştı.

“DOLU DİZGİN GELECEĞE DOĞRU KOŞUYORUZ”

Seçimlerde istenilen sonuçların alınamamasını 10 madde de sıralayan Yılmaz, “Kısacası söylenen şeyleri alt alta koyduğunuz zaman hemen hemen yüzde 99 oranında Türkiye'nin her yerinde bunlardan ibaret bir değerlendirme oluyor.  Bugün buradaki değerlendirmelere katkı verecek olan bütün arkadaşlarıma bütün samimiyetimle söyleyeyim şükranlarımı sunuyorum. AK Parti ailesi olarak biz 31 Mart 2024 seçimleriyle ilgili konuyu çoktan geride bıraktık. Dolu dizgin geleceğe doğru koşuyoruz. Bugün de burada Edirne teşkilatımızın bu enerjisini samimi söylüyorum, bu dolu dizgin koşmanın tam da böyle karşılığında aynada yansıyan bir görüntüsü olarak gördüm ve ondan ötürü çok mutluyum. Biraz sonra yapacağımız aile içi değerlendirmelerde de buna değineceğim.” Diye konuştu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Yılmaz’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son bir buçuk yılda 2 seçim geçirdiklerini hatırlatan İba, “Bir seçim bitti ertesi gün bizde yeni bir seçim başlar. Şimdi de aynı şevkle aynı aşkla önümüze bakıyoruz. Tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bugün sizin bilgi ve deneyimlerinizden faydalanmak bize de çok iyi gelecek" dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da millete hizmetin yerelde başladığına dikkat çekti.

Edirne'de olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, "Edirne son seçimlerde İl Başkanımız Belgin İba'nın adaylığı ile muazzam bir çalışma sergilediler. Ülkeyi etkileyen genel durum olmasaydı Edirne başta olmak üzere Trakya için çok büyük bir beklentimiz vardı. Edirne'de kadın bir il başkanının olması ve kadınların çok etkin olduğu bir teşkilatımız var. Teşkilatımız son derece güçlü ve dinamik. Durmak yok yola devam" İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ