• Haberler
  • Edirne
  • Yetişkin Gençler Bocce Lig Müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor

Yetişkin Gençler Bocce Lig Müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı huzurevleri arası, Yetişkin Gençler Bocce Lig Müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yetişkin Gençler Bocce Lig Müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgeler arası 60 Yaş Üstü Yetişkin Gençler Bocce Ligi, Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Sahasında düzenlenen müsabaka ile devam etti. Edirne Huzurevi Müdürlüğü Bocce Takımı ile mücadele eden Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Takımı müsabakayı 12-7 kazandı.

Gerçekleşen müsabakayı; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu, İl Müdür Yardımcıları Erdinç Topçu ve Sebahattin Bilgiç, Edirne Huzurevi Müdürü İbrahim Irmak ve Müdür Yrd. Çiğdem Kurt, Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Harun Coşkun, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya Dillek Budak, M.Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdür V. Sultan Zorbilmez Lök, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü tuba baki, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Serap Deniz, Uzunköprü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Mesut CAN, Uzunköprü Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sümeyra Demirbüken, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan Ertan, huzurevinde hizmet alan yaşlılar ve görevli personeller yakından takip ederek, Bocce sporcularına destek oldular. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ