YEŞİLAY, ÖĞRETMENLER İLE BULUŞTU

Edirne Yeşilay Şubesi, Edirne ili genelinde 'Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele' kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Okul Müdürleri, Okullardaki Yeşilay Kulüp Sorumluları, Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele (TBM) Formatör Öğretmenleri ve Emniyet Mensubu Eğitimciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

YEŞİLAY, ÖĞRETMENLER İLE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Müzekka Bayrak, Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyeleri ve Öğretmenler katılım sağladı.          Gerçekleştirilen programda konuşma yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç şu ifadelere yer verdi;  'Yeşilay'ın bağımlılıklar ile mücadele eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bu amaçla Yeşilay şubeleri, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM'lar) ve Yeşilay Gençlik-Spor Kulüpleri 'Bağımlılıklar ile Mücadele Kapsamında' gerçekleştirdikleri faaliyetleriyle canla başla çalıştıklarını, çocuk ve gençlerin beden ile ruh sağlıklarını son derece önemsiyoruz.'
              Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı; 'Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele kapsamında Yeşilay ile işbirliği içerisinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmaların önemine vurgu yaptı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her türlü bağımlılıkta uzak tutulması gerektiğini dile getirerek, sağlıklı yaşamın önemi üzerine' şeklinde konuştu.
              Edirne Yeşilay Şube Başkanı Müzekka Bayrak; 'Yeşilay'ın görev ve sorumluluklarından, Okullar ile işbirliği içerisinde yürütülen ortak çalışmalardan' bahsetti.
              Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence; 'Yeşilay Spor Kulübünün bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için 'çocuklar, gençler ve yetişkinlere' yönelik yapılan ve yapılması planlanan sportif faaliyet çalışmalarından' açıklamalarında bulundu.
              Program 'Bağımlılıklar ile Mücadele' çalışmaları kapsamında görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile son buldu.
Kumru Öngün