Yeni başkan Nabi Kırmızı oldu

Olağanüstü kongreye giden Edirnespor'un yeni başkanı Nabi Kırmızı oldu. Tek listeyle seçime giren Nabi Kırmızı, hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu ve tüm Türkiye'nin Edirnespor'u konuşacağını belirtti.

Yeni başkan Nabi Kırmızı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olağanüstü kongrede açıklamalarda bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 8300 yıllık Edirne'nin spor kulübünün de buna eş değer bir yerde olması gerektiğini dile getirdi.

Yeni başkana hayırlı olsun dileklerini ileten Gürkan, Edirnespor'un artık hak ettiği yerde olması, sportif başarıların ülke geneline yayılması gerektiğini söyledi.

3 Eylül'de olağan üstü kongreye giden Edirnespor'da yeni başkan Nabi Kırmızı oldu. Seçime tek liste ile giren Kırmızı, Edirnespor'u hak ettiği yere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Edirnespor Lokali'nde gerçekleştirilen kongrede tek aday olarak katılan Kırmızı seçim sonrası açıklamalarda bulundu.

Seçimin ardından yönetim kuruluna ve delegelere teşekkür eden Kırmızı, kısa, orta ve uzun vade planlarının olduğunu aktardı.

Yaptıkları planları yeni yönetimle tekrar görüşeceklerini dile getiren Kırmızı, detayları daha sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını aktardı.

Var olan tesislerin Edirnespor'a yakışmadığını belirten Kırmızı, tesisleşme sorununu çözeceklerini, planları dahilinde olduğunu ifade etti.

Edirnespor'un yeni yönetim kurulu listesi, Nabi Kırmızı, Alaaddin Uğur, Hakan İşcan, Yavuz Arslan, S. Neval Bağdaş, O. Yaren Ayaydın, Feridun Geçgel, Şaner Mutlu, Tolga Hekimoğlu, Mehmet Çavuş, Cem Ertek, Cenk Benakman, Veysel Kahveciler, Güçhan Sanal, Cenk Gökan, Yalçın Günal, Kemal Kılıç, Bülent İlhan, Ümit Kaya, Ayhan Dinç, Mert Seyyar, Levent Özkan, Mehmet Emin Altuntaş, Ersan Sivrikaya, Âdem Yetişken, İlhan Güçyener, Kutay Özköse, Engin Yağcılar, M. Burak Kırmızı, Tahsin Tabak isimlerinden oluştu.