• Haberler
  • Edirne
  • Yaz tatiline fit girmek isteyen vatandaşlar detoks çaylarına yöneliyor

Yaz tatiline fit girmek isteyen vatandaşlar detoks çaylarına yöneliyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte formda olmak isteyen vatandaşların aktarların yolunu tuttu. Aktar Gökhan Baraz, vatandaşların zayıflamaya yardımcı çaylara ve gıda takviyelerine yoğun talebi olduğunu belirtti.

Yaz tatiline fit girmek isteyen vatandaşlar detoks çaylarına yöneliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil sezonuna hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar aktarlardan çeşitli gıda takviyeleri ve detox çayları tercih ediyor.

Yaz tatili hazırlıkları başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar tatil planlarını yaptı.

 Sezona fit bir şekilde girmek isteyen vatandaşlar aktarlardan çeşitli gıda takviyeleri ve doğal karışım çaylara yöneliyor.

Aktar Gökhan Baraz, vatandaşların zayıflamaya yardımcı çaylara ve gıda takviyelerine talebin arttığını dile getirdi.

Zayıflamak isteyen vatandaşların ek takviye olarak detoks çayları tavsiye ettiğini söyleyen Baraz, “ detoks mixin içerisinde birçok sağlıklı ürün var. Bu da vatandaşların sağlıklı kilo vermesine yardımcı oluyor. Detoks mixin içerisinde, ananas sirkesi, elma sirkesi, biberiye, Yeşil Elma Sirkesi, Sandaloz Sakızı, Kayısı Pulpu, Kaya Tuzu, Biberiye, Şahtere, Avokado Yaprağı, Kinoa Tohumu, Karnıyarık Otu, Turunç Kabuğu, Yeşil Elma Kabuğu, Anason, Funda, Kitre, Ham Bal, Limon, Rezene ve bal var.” Dedi.

Günde 2 defa kullanımda metabolizmanın hızlandığın ifade eden Baraz, “Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 2 yemek kaşığı tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırıyor. Oturmuş yağları yakıyor. İçerisinde ananas olduğu için vücut ödem yani su tutmuyor. Yazın en büyük problem vücudun su tutması ve hem zayıflatırken hem de bu su tutma olayını ortadan kaldırıyor.” Şeklinde konuştu.

Baraz, herkesin bu detoksu fazla kilolardan kurtulmak için kullanabileceğini söyledi. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar