• Haberler
  • Edirne
  • Vatandaşlar rahat ve konforlu yolculuk yapmak istiyor

Vatandaşlar rahat ve konforlu yolculuk yapmak istiyor

Edirne'de toplu ulaşımın sağlandığı ETUS'ta otobüslerin geç gelmesi ve sefer sayılarının az olmasına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor.

Vatandaşlar rahat ve konforlu yolculuk yapmak istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En çok turist ağırlayan kentlerin başında gelen ve öğrencilerin çoğunlukta olduğu Edirne'de sefer sayılarının az olması ve                 duraklarda oluşan yoğunluktan dolayı vatandaşlar şikâyetçi.

ETUS’ta hak ettiği hizmeti alamamaktan şikâyetçi olan vatandaşlar,  otobüsün geç gelmesi, şoförlerin tavırları ve sefer sayılarının az olmasından dolayı tepki gösteriyor.

Bu soruna çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, otobüsün kapasitesi üstünde yolcu alacaklarına sefer sayılarını arttırılmasını istiyor.

Her sabah işe gidiş geliş ve okul saatleri giriş çıkışlarında duraklarda yaşanan yoğunluk vatandaşları çileden çıkarıyor. Ulaşım için otobüsü kullanan vatandaşlar yer olması dahi ayakta yolculuk yapmak zorunda kaldıklarından dolayı yakınıyor.

Vatandaşlar, uzun yıllardır aynı sorunla karşı karşıya kaldıklarını belirterek halk otobüsü istediklerini aktardı.

Rahat ve konforlu bir yolculuk yapmak istediklerini aktaran vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istediklerini belirtti.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ

 

 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ