• Haberler
  • Edirne
  • VATANDAŞLAR CAZİP FİYATLARLA ESKİMİŞ OLAN TELEFONLARINI YENİLEYEBİLİYOR

VATANDAŞLAR CAZİP FİYATLARLA ESKİMİŞ OLAN TELEFONLARINI YENİLEYEBİLİYOR

Birçok marka tarafından son günlerde sıklıkla karşılaştığımız '˜Eski telefonu getir yeni telefonu götür' kampanyası kapsamında vatandaşlar daha cazip fiyatlarla eskimiş olan telefonlarını yenileyebiliyor. Eskiyen telefonlar firmalar tarafından toplanıp yedek parça ve geri dönüşüme katkı olarak tekrar işlenerek hayata geri kazandırılıyor.

VATANDAŞLAR CAZİP FİYATLARLA ESKİMİŞ OLAN TELEFONLARINI YENİLEYEBİLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Dünya'da yaşanan cip sorunları dolayısıyla birçok marka eski akıllı telefonu getir yeni telefonu götür kampanyası sayesinde daha uygun fiyatlarla yeni cep telefonu sahibi olabiliyor. Toplanan eski telefonlar işlenerek yedek parça olarak kullanılıyor veya geri dönüşüme kazandırılarak çevreyi daha az kirletiyor. Markalar bu sayede yedek parça ve ham madde gibi ihtiyaçlarının bir bölümünü buradan karşılayarak yeni ürettikleri telefonları daha uygun fiyatlara mal edebiliyor.

                Markaların yaptığı kampanya dolayısıyla ikinci el piyasasında daha çok sirkülasyon olduğunu söyleyen Abdurrahman Karsan, 'Dünya genelinde şuanda cip sıkıntısı yaşandığı için birçok firma eski telefonunu getir yeni telefonu götür kampanyası adı altında müşteriye çok cazip fiyatlar sunuyor. Eski ürünleri atıl durumda da olsa bizim söktüğümüz kullanılmaz halde olan parçaları, pilleri bile geri dönüşme kazandırabiliyoruz. Çevre duyarlılığı kapsamında pil olsun ekranlar olsun hepsini geri dönüşüme kazandırmaya çalışıyoruz. Eski ürünleri getirip yeni ürünleri cazip fiyata almak piyasayı canlandırıyor. Hem eski ürün atıl durumda kalmayacak hem de yeni ürünlere vatandaşlar daha uygun bir fiyata sahip olabilecekler. İkinci el piyasasında daha çok sirkülasyon olmaya başladı' dedi.