ÜLKÜ OCAKLARI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığına Sertan Deniz atandı.

ÜLKÜ OCAKLARI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayrak değişimine ilişkin açıklamada bulunan Genel Başkan Yıldırım, 'Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığına Sertan Deniz atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Ufuk Çapkur'a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim' Dedi.

Bütün başarılar ve güzel işlerin teşkilata kusurlar ve eksikliklerin ise şahsına ait olduğunu söyleyen Ülkü Ocakları Edirne Eski İl Başkanı Ufuk Çapkur,'Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin tensipleri ile devretmiş bulunmaktayım. Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in ve kutlu davamızın otağı, bir ömür makamların en şereflisi sayacağım Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yerine getirmenin verdiği gururla, yeni atanan Ocak Başkanımız Sertan Deniz'i tebrik ediyorum. Görev yaptığımız süreçte kuşkusuz bütün başarılar ve güzel işler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir. Hatalarımız ve bilmeden istemeden kalplerini kırdıklarımız var ise haklarını helal etsinler. Öncelikle hiçbir zaman bizlerden destek ve himayelerini esirgemeyen, bizlere yol gösteren büyüğümüz, pusulamız, öğretmenimiz, evladı olmaktan gurur duyduğum Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiye, Genel Başkan yardımcılarımıza ve yöneticilerimize desteklerinden ve bizlere olan katkılarından dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum.' ifadelerine yer verdi.

'Bayrağı hak ettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için çalışacağız'

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Sertan Deniz ise, bayrağı hak ettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için tüm gücüyle çalışacaklarını söyledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın takdiri üzere Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı görevine atandığını söyleyen Deniz,  'Bu kutsal bayrağı teslim aldığım Ufuk Çapkur Başkanıma teşekkür eder, vermiş olduğu emekleri üzerine şükranlarımı sunarım. Ve bundan sonrada her daim kol kola yürüyeceğimizi dosta, düşmana ilan ederim. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Cenabı Allah'ın yar ve yardımcımız olmasını niyaz ederim. Davamızı ve bayrağımızı hak ettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ülkü Ocakları, vatanperver evlatlarının yetiştiği bir ilim ve irfan yuvasıdır. Bizler Edirne'deki gençlerimizi bu ruh ve anlayışla ülkeye yararlı birer ülkücü olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bize bu görevi layık gören, Sayın Genel Başkanımız, Türk Gençliği sahipsiz değildir diyerek tüm kamuoyuna gerekli mesajı vermiştir' şeklinde açıklamada bulundu.

Haber Merkezi