Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli anlatıldı

Edirne'de Millî Eğitim Bakanlığınca 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli anlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya'nın Katılımıyla "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" toplantısı gerçekleştirildi.

Edirne Lisesi Konferans Salonunda 22 Ağustos 2024 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, müdürlük yöneticileri, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile İlçe Şube Müdürleri ve merkez ilçe okul öncesi, temel eğitim okulları yöneticileri katıldı.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin geliştirilmesi süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya, 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle yeni modelin uygulanmasında izlenecek yol haritasına değindi.

Derekaya, eğitim sistemimizin yenilenmesine yönelik oluşan ihtiyaç doğrultusunda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin hazırlanmasından, yeni müfredatın yüksek seviye katılım ile oluşturulması sürecine dair bilgilerin yer aldığı sunum gerçekleştirerek, yeni müfredatın eğitim sistemimize getirdiği yenilikleri anlattı.

Derekaya sunumunda, Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce okul öncesi ve temel eğitim okullarımıza yönelik uygulanmakta olan ve yeni dönemde uygulanması planlanan çalışmalara sunumunda yer verdi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ