TÜ, birimlerinin iletişim sorumluları toplandı

Trakya Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, üniversite içi iletişim faaliyetlerinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla bir toplantı düzenledi. Balkan Kongre Merkezi seminer salonunda düzenlenen toplantıya, Edirne Merkezde bulunan Trakya Üniversitesi birimlerinin temsilcileri katıldı.

TÜ, birimlerinin iletişim sorumluları toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni dönemde değişen bir anlayışla, kurumun başarılarını ve faaliyetlerini ön plana çıkarmak, daha hızlı, daha doğru ve daha sağlıklı bir süreç ortaya koymak amacıyla, birim temsilcilerinin bilgilendirildiği ve görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda bundan böyle uygulanacak çalışma yöntemi hakkında bilgiler verildi.

Amaçlarının, gelişen teknoloji ve bu çerçevede çok daha etkin hale gelen iletişim faaliyetlerinin üniversite bünyesinde daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi olduğunu ve bu hususta birim iletişim temsilcilerine büyük sorumluluklar düştüğünü hatırlatan Trakya Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Enver Şengül,  birimlerle ilgili tanıtımların, haberlerin ve diğer etkinliklerin daha doğru, daha hızlı ve daha kurumsal olması gerektiğinin altını çizdi. Günümüz dünyasında iletişimin önemine değinen Şengül, haber akışı ve sosyal medya yönetiminin üniversiteye yakışır bir titizlik, kalite ve üslupla yürütülmesi için azami gayret göstereceklerini kaydetti.

Hem bilgilendirme, hem tanışma ve hem de bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği bu toplantının Merkez birimleri dışındaki ayağı önümüzdeki günlerde online olarak gerçekleştirilecek. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ