Üniversitede görev dağılımları devam ediyor

Trakya Üniversitesine yeni rektör atamasının ardından görev dağılımları yapılmaya başlandı. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Sultan II.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi sorumluluğu görevine Enver Şengül atandı.

Üniversitede görev dağılımları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Hatipler atandı. Rektör atamasının ardından görev dağılımları devam ediyor.

Şengül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 12 yıl önce buruk bir şekilde ayrıldığı Avrupa Müze Ödüllü Sağlık Müzesi’nde tekrar görevlendirilmiş olmanın sevincini yaşadığını ve aradan geçen yıllara hüzünlendiğini belirtti.

Kendisini bu iki önemli göreve layık gören Rektör Prof.Dr. Mustafa Hatipler’eşükranlarını sunan Şengül, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Enver Şengül Kimdir?

1960 Ahlat/Bitlis doğumlu. Van Eğitim Enstitüsü, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Mezunu. (Tez: Kültür Tarihi İçinde Müzikle Tedavi ve Sultan II.Bayezid darüşşifası) TRT ve Hürriyet Gazetesinde muhabirlik, Bitlis Valiliği Basın Danışmanlığı yaptı. Diyarbakır, Bitlis ve Edirne'de öğretmenlik yaptı. 1995 yılından beri Trakya Üniversitesinin farklı birimlerinde görevlerde bulundu. 11 yıl, Avrupa Müze ödüllü Sultan 2.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yöneticiliğinin ardından, 2012 yılından beri üniversitenin merkez kütüphanesinde yönetici olarak görev yapıyor. Ödülleri ve uluslararası sergileri olan fotoğraf sanatçısıdır. 3'ü roman olmak üzere 10 civarında yayınlanmış kitabı vardır.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ