Trakya Fest'de sahne alacak sanatçılar belli oldu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Trakya Müzik Festivali müzikseverlere deniz, kum,güneş eşliğinde 4 gün boyunca unutulmaz bir eğlence sunuyor.

Trakya Fest'de sahne alacak sanatçılar belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aziz Gül Organizasyon ve EDN Ajans’ın ortaklığıyla hazırlanan  Saros Körfezi’nde düzenlenecek bu festivalde bir çok ünlü isim aylardır hazırlandığı sahne performanslarını sergileyecek.Yılın festivali olmaya aday bu festivalde yer alacak isimler müzikseverler tarafından heyecan ile bekleniyor.

Festivalin ilk günü Cem Adrian, Madrigal, Nova Norda, Taladro, İstanbul Arabesq P. ve Samet Kurtuluş yer alırken, ikinci gün Fatma Turgut, Mavi Gri, Skapova, Kıvılcım Ural ve Hey! Douglas sahne alacak.  Üçüncü gün Manga, Güneş, Yeni Türkü, Aydilge, Ceren Gündoğdu, Blok 3 performanslarını sergilerken festivalin son günü ise Hayko Cepkin, Motive, Son Feci Bisiklet, Emre Fel,M Lisa konserde yer alacak.

ORGANİZASYON ŞİRKETİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Konserlerin girişinde bilmeden aldığı sahte biletin azizliğine uğrayan ve konser alanına alınamayan dinleyiciler için Aziz Gül Organizasyon tarafından bilet sahteciliğine dikkat uyarısı “Dikkat! Dolandırıcılıklara Maruz Kalmayın! Her yıl, festival girişinde birçok kişi dolandırıcılardan aldığı sahte veya daha önce satılmış biletlerle mağdur oluyor ve festival alanına giremiyor. Bu tür dolandırıcılıklara maruz kalmamak için sadece bizim belirttiğimiz bilet satış kanallarından bilet alınız.” Duyuruldu. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ