TERCAN CHP'Yİ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak gündeme dair değerlendirilmelerde bulundu. Tercan yayımladığı basın açıklamasında 'Sıradan bir siyaset hesabında değiliz. Bizim davamız ''Beka'' davasıdır. Ülkemiz içten ve dıştan saldırı altındadır. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Türk milleti mutlaka selamete çıkarılacaktır.' Dedi.

TERCAN CHP'Yİ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan basın açıklaması yayımladı. Tercan gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Türk milleti mutlaka selamete çıkarılacağını söyleyen Tercan, 'Sıradan bir siyaset hesabında değiliz. Bizim davamız ''Beka'' davasıdır. Ülkemiz içten ve dıştan saldırı altındadır. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Türk milleti mutlaka selamete çıkarılacaktır. Allah'a şükürler olsun ki; Cennet yurdumuzda; Yağ ve şeker yokluğundan çok, olmayan şerefini yağa ve şekere stoklamış soysuz, kansız ve hain tüccar bolluğu var' dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Cumhur ittifakının sadece seçim ittifakı olmadığını, CHP'nin dış kaynaklı düşmanca girişimlerinin milli ahlaki duruş ve milli bekaya uymadığını ifade etti.

'Kemal Kılıçdaroğlu Türk Milleti'ne zehri bal diye yedirme gayretinde'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında eleştirilerde bulunan Tercan, 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si Türk Milleti'ne zehiri bal diye yedirme gayretinde. Demokratikleşme ve yerel yönetimlerde özerklik adı altında amaçlanan hedef, buz gibi bir bölünme planıdır. Siyasi ve şahsi emellerine ulaşmak için bu yapıya destek olmanın sonuçları ağır olur. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si, yancıları ve perde arkasındaki HDP Türkiye'yi ekonomik kriz bahanesi ve siyasi bir manevrayla, demokrasi sosuna bandırılmış bölünmeye götürmektedir. Bu plan 4 parçalı PKK devletinin kilometre taşıdır. Müsaade edilmez' şeklinde konuştu.

Müslüman Türk'e kefen biçmenin bedelinin Çanakkale'de, Anafartalar'da, İzmir'de ödendiğini söyleyen Tercan, o gün ki ruhun ölmediğini, MHP'de yaşadığını belirtti.

Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi geleceğin mimarı olacağını belirten Tercan, PKK, HDP ile kol kola yürüyenlerden utandıklarını ve vatan toprağına '˜Kürdistan' diyenlerin karşısında susanlardan utandıklarını dile getirdi. Umut Poyraz