• Haberler
  • Edirne
  • Tercan 'MHP Türk milletinin vicdanının sesidir...'

Tercan 'MHP Türk milletinin vicdanının sesidir...'

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Tercan yaptığı basın açıklamasında 'MHP Türk'ün sesi, Türk-İslam dünyasının nefesi, Bayrağa rüzgâr, Vatan toprağına su, Türkiye'nin geleceğine umuttur.' Dedi.

Tercan 'MHP Türk milletinin vicdanının sesidir...'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yazılı bir açıklama yaptı. Tercan yaptığı basın açıklamasında her yerde MHP'nin konuşulduğunu teşkilatlarının ve üyelerinin emekleriyle yeni zaferlere imza atacaklarını belirtti.

MHP İl Başkanı Tercan Ülkücülerin vatanın gönüllü askerleri olduğunu, kışlalarının da Ülkü Ocakları ve MHP olduğunu belirtti. Tercan; 'MHP Türk'ün sesi, Türk-İslam dünyasının nefesi, Bayrağa rüzgâr, Vatan toprağına su, Türkiye'nin geleceğine umuttur. MHP; Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Bekâ'nın adıdır. Günde beş vakit gökyüzüne dua gönderen bir milletin kaderinde asla umutsuzluğa yer yoktur.' Dedi.

'MHP Türk milletinin vicdanının sesidir...'

MHP'nin Edirne'de çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Tercan, 2023 yılında yapılacak seçimlerde Edirne'de Ülkücülerin, Bozkurtların, Asenaların, Milliyetçilerin damga vurduğu bir seçim olacağını dile getirdi.

Ülkücü'nün sonu Allah'a ulaşmayan hiçbir yolda yürümeyeceğini, MHP'nin Türk milletinin vicdanının sesi olduğunu dile getiren Tercan, 'Uğruna harcadığımız her dakikamız her saniyemiz feda ve armağan olsun bu kutlu yolda... Davamız hak ve hakikat davasıdır. Davamız millet ve memleket sevdasıdır. Üç hilalin gölgesi altında şehadet şerbeti içen yiğitlere "vefa" Ülkücünün şiarıdır. Canımızı Vatan'a, İstikbalimizi Milletimize, Hayallerimizi gelecek nesillere feda ettik... Biz değil vatan sağ olsun.' Dedi.

'Milliyetçiler Özüne Dönüyor.'

Milliyetçilerin özüne döndüğünü, diğer siyasi partilere giden emanet oyların artık dönüş yolunda olduğunu, öze doğru gerçek milliyetçi partiye dönüşün başladığını belirten Tercan; 'Bu dönüş birilerini ürkütüyor. Ancak korkunun artık ecele faydası yok. Edirne'de Yapılan anketler bu seçimlerde Edirne'de oyunu en çok artıran partinin MHP olacağı ve Edirne'de MHP en az bir milletvekili çıkaracağını söylüyorlar.' Dedi.

Ülkücülüğün Mekke de edilen duanın Tanrıdağında yankılanması olduğunu söyleyen Tercan, 'Siz hiç ülkü ocaklarının kapısında evladımı istiyorum diye ağlayan bir anne gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü Ülkü ocakları adam yetiştirir. MHP Türkiye'min ana karargâhı ve pusulasıdır. Beton duvarları taş medreseye çeviren yiğitler idam sehpasına giderken bile bir an olsun davaya ihanet etmeyi düşünmediler... Davamız; hak ve hakikat davasıdır. Davamız; millet ve memleket sevdasıdır. Derdimiz Türkiye, dileğimiz kutludur. Hamdolsun, bugüne kadar hiç mahcup olmadık, hiçbir zaman mağlup edilemedik. Milletimize güvendik, Allah'a inandık.' İfadelerini kullandı.

MHP İl teşkilatlarında ki coşkunun Ülkücülere de yansıdığını, kapı kapı dolaşarak Edirne'de MHP'nin başarısı için çalıştıklarını dile getiren İl Başkanı Tercan, 'Hedef 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimleri'¦ Karınca misali safımız belli'¦ Sonsuza dek safımız Edirne-Edirne Halkı, Türkiye ve Türk milleti olacaktır. MHP varsa umut vardır. MHP varsa kırmızıçizgilerimiz vardır. MHP Türklüğün Yükselen Sesidir. Sonsuza dek yaşa var ol MHP! Bir şey olacağız diye değil, Bir olacağız diye MHP. Bir yere varacağız diye değil, yolumuz var olsun diye MHP. Türk Vatanı, Türk Milleti, Türk Bayrağı, Türk Devleti Kavi olsun; düşmanlar kahrolsun diye MHP. MHP, ne kadar varsa, onlar o kadar yok. Yüksel, Var ol, Yaşa MHP. 'Dedi.

'Biz bu memleketi dağıyla taşıyla çok sevdik.'

Açıklamasında al bayrağın gölgesinin üzerlerinden eksik olmaması temennisinde bulunan Tercan yazılı açıklamasını şöyle noktaladı; 'Biz bu memleketi dağıyla taşıyla çok sevdik. Rızkı veren Hüda'yı çok sevdik. Üzerinde her ne yaşamış-yaşayacaksak hepsi hoş geldi sefa geldi... Ezası-cefası ve dahi cezasıyla hepsi başımız üzre.. Yeter ki Al Bayrağın gölgesi üzerimizden eksik olmasın.

Bizim Derdimiz İnsan dedik düştük yollara. Her zorluğu beraber sırtlamaya, her acıyı beraber göğüslemeye, her sevince ortak olmaya söz verdik. Her karış toprak, her insan bizim. Bizim tek amacımız gönüllerde tebessüm bırakmak.'

Kumru Öngün