• Haberler
  • Edirne
  • TEMAD Genel Başkanı'ndan TEMAD Edirne İl Başkanlığına ziyaret

TEMAD Genel Başkanı'ndan TEMAD Edirne İl Başkanlığına ziyaret

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen, Genel Başkan Yardımcısı Cemal BAŞER ve eşleri ile birlikte TEMAD Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

TEMAD Genel Başkanı'ndan TEMAD Edirne İl Başkanlığına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen ziyaretinde Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi M.S.B. Komisyonu ve ilgili bakanlıklarla devam eden astsubayların özlük hakları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatan savunmasına ömrünü adayan astsubayların hakkı olan düzenlemelerin bir an önce yapılarak,  yasalaşması için  aralıksız çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Dürgen, Edirne İl Başkanlığının güçlenerek, kamu yararına faaliyet gösteren bir STK sorumluluğunu yerine getirdiğini görmekten mutlu olduklarını belirtti. 

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın BİLDİŞ ise Genel Başkanlık tarafından gerçekleştirilen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, özlük hakların alınması ile ilgili üzerlerine düşen her görevi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yasalar çerçevesinde kalarak yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Bildiş ayrıca, Edirne TEMAD'ın hızla büyüyerek Edirne kamuoyunda tanınır bir noktaya gelmesinde kamu kurum ve kuruluşları, belediye, Edirne halkı ve basının büyük desteği olduğunu dile getirerek yönetim kurulu ve üyelere adına teşekkür etti. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ