TEMAD Bursa'dan ciğerci ustalarına plaket

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Bursa İl Başkanlığı üyeleri tarihi ve turistik yerleri gezmek için Edirne'ye geldi. Bursa İl Başkanlığı üyeleri, kentin en eski ciğercilerinden birisi olan Kazım Gilan ve İlhan Şen misafirperverliklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

TEMAD Bursa'dan ciğerci ustalarına plaket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEMAD Bursa ekibi TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve beraberindeki üyeler mihmandarlığında kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Ekip daha sonra meşhur tava ciğerini tattı.

50 yılı aşkın süredir tava ciğer yapan Kazım Gilan usta ile tanışan TEMAD Bursa İl Başkanı H. Şinasi Doğaç, yakın ilgisi ve ev sahipliğinden dolayısı teşekkür plaketi takdim etmek istediklerini söyledi.

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş de misafirlerini en güzel şekilde kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bildiş, hem bir arada olma hem de yapılan çalışmaları değerlendirme açısından çok verimli bir program olduğunu söyledi. Misafirperverlikleri ve sunumu için Kazım Gilan ve İlhan Şen ustalara da teşekkür eden Bildiş, nesilden nesile süren bu mesleğin önemini ve tava ciğerin ününü TEMAD Bursa üyelerine anlatma imkanı bulduklarını ifade etti.  Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ