TED eğitim öğretim yılı başladı

Yaz tatilinin sona ermesiyle beraber TED Edirne Koleji 2024-2025 eğitim öğretim yılına başladı. Heyecan dolu anlar yaşayan öğrenciler ders başı yaptı.

TED eğitim öğretim yılı başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED koleji Öğrencileri sabahın erken saatlerinden itibaren aileleri ile birlikte okulun yolunu tuttu. Arkadaşlarına ve sınıflarına kavuşmanın heyecanını yaşayan öğrenciler için TED Edirne Koleji’nde ilk ders zili okul yöneticileri tarafından çalındı.

2024-2025 Eğitim- Öğretim yılının başlaması dolasıyla TED Edirne Koleji’nde açılış töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının adından günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar gerçekleşti.

TED Edirne Koleji Genel Koordinatörü Ali Topoğlu, yeni eğitim öğretim yılına TED Edirne Koleji olarak heyecanla başladıklarını belirtti.

Yeni umut, hedef ve sorumlulukla eğitim yolculuğuna adım atacaklarının söyleyen Topoğlu, “Öğrencilerimizin sadece akademik başarılarını değil, aynı zamanda karakter gelişimlerini, sosyal becerilerini ve dünya vatandaşı olma yolundaki adımlarını desteklemeyi hedefliyoruz. TED Edirne Koleji, en iyi imkânları sunarak, her birinizi en iyi şekilde yetiştirmek için tüm gücüyle çalışıyor. Biz, sizin her adımınızda yanınızda olacağız. Zorluklarla karşılaştığınızda pes etmeden çalışmaya devam edin. Hep birlikte bu yılı, başarılarla dolu bir yıl haline getireceğiz. Değerli TED Edirne Koleji Ailesi sizlerle gurur duyduğumuz, onore olduğumuz bir durumu daha paylaşmak istiyorum. Hepinizin bildiği üzere Kurucumuz Sayın Nesim İba’nın bir hayaliyle başlayan ve bu hafta sonu Türkiye’de ve de Edirne’de Cumhuriyet tarihimizin ilk Uluslararası Kürek Şampiyonasını Meriç Nehrinde gerçeğe dönüşen U23 Avrupa Şampiyonasını gerçekleştirdik. Kusursuz bir şekilde organize edilen ve Avrupa Kürek Federasyonu tarafından tam not alan bu şampiyona da ayrıca biz Ted Edirne Koleji Ailesini gururlandıran olay, Okul Kurucumuz Sayın Nesim İba’nın Avrupa Kürek Federasyonu tarafından Onur Madalyasına layık görülmesi oldu. Bu başarıdan dolayı Kurucumuzu tebrik ediyor ve bu çalışmalarda gece gündüz katkı sunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu Şampiyonaya gelerek büyük destek olan sizlere de sonsuz teşekkür ediyoruz. TED Edirne Koleji olarak bu andan sonra da Kürek Sporuna, Edirne Şehrine katkılarımız tüm hızıyla devam edecektir.” Dedi. Ebru Yıldız Gönenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ