• Haberler
  • Edirne
  • TED Edirne Kolejinde 'Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu' düzenlenecek

TED Edirne Kolejinde 'Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu' düzenlenecek

TED Edirne Koleji tarafından Edirne'deki tüm özel ve resmi okulların 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik 11-12 Mart 2022 tarihinde 'ben, biz ve pandemi' temalı Psikoloji Sempozyomu için kayıtlar 14 şubatta sona erecek.

TED Edirne Kolejinde 'Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu' düzenlenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

             
                TED Edirne Kolejinin ev sahipliğinde 11-12 Mart 2022 tarihinde Edirne'deki tüm özel ve resmi okulların 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik ben, biz ve pandemi' Psikoloji Sempozyomu için başvurular başladı.
                TED Edirne Koleji tarafından düzenlenen 11-12 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek olan 'Edirne Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu' teması Ben, Biz ve Pandemi olacak.
Ben, Biz ve Pandemi teması altında, Pandemi Döneminde İnternet-Oyun Bağımlılığı, Pandemi Döneminde Zorbalık, Pandemi Döneminde Obsesif Kompulsif Bozukluğu, PAndemi Döneminde Depresyon, PAndemi Döneminde Yaygın Anksiyete ve Panik Bozukluk, Pandemi DönemindeHastalık Kaygısı Bozukluğu, Pandemi Döneminde Sosyal Fobi ve sosyal İzalasyon, Pandemi Döneminde Öfke ve İrritabilite, Pandemi Döneminde Koronafobi ve Diğer Özgül Fobiler ve Kişisel Bozukluklar konu alınacak.
                Edirne Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu son başvuru tarihi 14 Şubat 2022 tarihinde sona erecek.