• Haberler
  • Edirne
  • TED Edirne Koleji öğrencisi uluslararası prestijli üniversiteden burs hakkı kazandı

TED Edirne Koleji öğrencisi uluslararası prestijli üniversiteden burs hakkı kazandı

TED Edirne Koleji öğrencisi Nisa Kaplaner, uluslararası prestijli üniversiteden burs hakkı kazandı

TED Edirne Koleji öğrencisi uluslararası prestijli üniversiteden burs hakkı kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin en büyük eğitim yatırımlarından olan TED Edirne Kolejinde uluslararası başarılara imza atılmaya devam ediliyor.

TED Edirne Koleji Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Nisa Kaplaner, dünyanın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan Bocconi University Economics, Management and Computer Science Programından burslu kabul aldı.

Kolejden yapılan açıklamada, “Dünya vatandaşları yetiştirme hedefi ile çıktığımız yolda bize büyük gurur yaşatan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.” İfadeleri yer aldı.

- Bocconi Üniversitesi

Bocconi Üniversitesi İtalya'nın Milano şehrinde yer alan özel bir üniversitedir. Bocconi ekonomi, yönetim, finans, hukuk, siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanlarında lisans ve yüksek lisans eğitimi vermektedir. 1902 yılında kurulan Bocconi Üniversitesi, finans ve ticaret alanında dünyanın en önemli üniversiteleri arasında yer almaktadır. Milano'nun merkezinde, şehrin en seçkin ve pahalı semtlerinden birinde, Viale Bligny'de yer almaktadır.

Üniversitenin işletme bölümü SDA Bocconi ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı programları sunmaktadır. Bocconi Üniversitesi, ekonomi, yönetim, finans ve işletme alanlarında sürekli olarak İtalya'nın en iyi üniversitesi olarak kabul edilmektedir Haber Merkezi

HABER MERKEZİ