TED EDİRNE KOLEJİ'NE ETUS SEFERLERİ BAŞLADI

Bölgenin en büyük eğitim yatırım projesi olan TED Edirne Koleji Kampüsü'nün çevresinde yapılan yol ve kavşak düzeltmelerinin ardından Edirne Toplu Ulaşım Sistemi(ETUS) hattı seferleri de başladı.

TED EDİRNE KOLEJİ'NE ETUS SEFERLERİ BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kampüs çevresinde 11. Bölge Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yol ve kavşak düzenlenmelerinin ardından TED Edirne Koleji'ne Edirne Toplu Ulaşım Sistemi(ETUS) hattı seferleri de başladı. 1A numaralı ETUS hattı tarafından düzenlenecek seferlerle TED Edirne Koleji'ne ulaşım daha da kolaylaşacak. Yeni yol ve kavşak düzenlemesi ile özel araçları ile okula ulaşan velilere de daha güvenli ve kolay ulaşım imkânı sağlandı.

Bölgenin en büyük eğitim yatırım projesi olan TED Edirne Koleji'nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleri bağımsız girişleri olan farklı eğitim bloklarını içinde planlandı.

Yaş gruplarına göre ayrılmış açık oyun ve spor alanları, kültür, sanat ve eğitim mekânları ile zengin bir sosyal donatı ortamına sahip yerleşkede, olumsuz iklim koşullarında kullanılabilecek kapalı oyun, teneffüs, dinlenme ve etkinlik alanları bulunuyor. Büyük bir kampüsü içerisinde barındıran kolejde aynı zamanda istihdamda oldukça yüksek. Bu kapsamda yapılan yol çalışmaları, kavşak çalışmaları ve ETUS hattı seferleri ile ulaşım daha da kolay hale gelecek.