• Haberler
  • Edirne
  • TED Edirne Koleji'nde yaz okulu heyecanı devam ediyor

TED Edirne Koleji'nde yaz okulu heyecanı devam ediyor

TED Edirne Koleji tarafından öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla 24 Haziran itibariyle başlayan yaz okulu heyecanı devam ediyor.

TED Edirne Koleji'nde yaz okulu heyecanı devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji açtığı yaz okulu ile yoğun geçen bir eğitim- öğretim yılının ardından öğrencilerin hem eğlenerek hem de öğrenerek zaman geçirmelerini, düzenli olarak spor yapmalarını, fiziksel, sosyal, sanatsal becerileriler kazanmalarını, zengin öğrenme ortamlarımızla ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini, arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını, takım çalışmaları ile birlikte üretmenin keyfini yaşamalarını ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını desteklemeyi hedefliyor.

Yaz Okulu Programında  Yabancı dil dersleri, Sanat ve el becerileri atölyeleri, Müzik, Yüzme, Sportif ve fiziksel aktiviteler, Teknoloji ve bilim çalışmaları yer alıyor.

Öğrencileri gelecek eğitim-öğretim yılına hazırlamak adına önemli bir destek sağlayacak program hem öğrenciler hem de veliler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Sanattan spora, yüzmeden, basketbola, kültürel ve bilimsel etkinliklerden zenginleştirilmiş İngilizce eğitimine kadar birçok aktivitenin yer aldığı TED Edirne Koleji Yaz Okulları 2. dönem kayıtları 16 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında alınıyor. Haber Merkezi