Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Edirne'de

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Edirne'ye geldi. Bir takım ziyaretlerde bulundu. Yumaklı, Çeltik Festivali'ndeki hasat etkinliğine katılan yumaklı burada birçok noktada ziyaretler bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Edirne'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de İlk olarak Çeltik Festivali’ne katılan Yumaklı, biçerdövere binerek hasat yaptı.

Edirne’nin İpsala ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi OSB alanında incelemelerde bulunan Yumaklı, daha sonra Çakmak Barajı’na gitti.

DSİ Genel Müdür Mehmet Akif Balta ve DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök’ten bilgi alan Yumaklı, sulama yatırımları hakkında konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, daha sonra Edirne Valiliği’ne geçti. Edirne Valisi Yunus Sezer’le görüştü. Buradan da Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret eden Yumaklı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı,  tarım sektörü temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Edirne’de bir takım ziyaretlerine devam eden Yumaklı, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yumaklı, AK Parti İl Başkanı Belgin İba ve partililerle görüştü.

AK Parti İl Başkanlığı’nda “Edirne için her daim birlikte, özümüzden geleceğe” programına katılan Yumaklı, daha sonra kentten ayrıldı. Sercan Güder

SERCAN GÜDER