• Haberler
  • Edirne
  • Spor Bakanı onay verdi, Edirne'ye kürek parkuru ve su sporları merkezi kazandırılıyor

Spor Bakanı onay verdi, Edirne'ye kürek parkuru ve su sporları merkezi kazandırılıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak 662. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için geldiği Edirne'de devam eden yatırımları inceledi. Bakan Osman Aşkın Bak, TED Edirne Koleji Kürek Kulübü tesislerinde kente Türkiye Kürek Parkuru ve Su Sporları Merkezinin kazandırılacağı müjdesini verdi.

Spor Bakanı onay verdi, Edirne'ye kürek parkuru ve su sporları merkezi kazandırılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak 662. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için geldiği Edirne’de ilk olarak Meriç Nehri’nden elektrik üretiminin sağlanacağı arşimet burgu tribünlü elektrik santralini inceledi.

Santralin yanına kente kazandırılması planlanan su sporları merkezinin yapılacağı alanı inceledi.

TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Tesisini Gezdi

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Türkiye Kürek Federasyon Başkanı Erhan Ertürk ve TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Başkanı Nesim iba,dan bilgi alan Bakan Bak, Vali Vekili Sıdkı Zehin’e arazinin bakanlığa tahsis edilmesi yönünde talimat verdi.

İncelemelerin ardından TED Edirne Koleji Kürek Kulübünün tesislerini ziyaret eden Bakan Bak, tesis hakkında da kulüp başkanı Nesim İba’dan çalışmalar ve yapılacak olan şampiyonalar hakkında bilgi aldı. Bakan Bak, burada Türkiye Kürek Parkuru ve Su Sporları Merkezinin kazandırılacağı müjdesini verdi Edirne’ye hayırlı olmasını diledi.

Bakan Bak daha sonra Kırkpınar Yağlı Güreşlerin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı’na geçti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ