Sıcak havalar yerini yağışa bırakıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı hava tahmin raporuna göre  Edirne'de akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor.

Sıcak havalar yerini yağışa bırakıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü erken uyarı ve hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre Edirne’de hafta boyunca belirli aralıklarla yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Ege’de 3 ila 5 derece azalacağı diğer yerlerde Edirne Dahil önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre; Marmara Bölgesi’nin az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul’un kuzeybatısı (Çatalca) çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölgenin güneyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (22km/sa) esmesi bekleniyor.

Bugün Edirne’de sıcaklığın en yüksek 34 derece en düşük 19 derece olması bekleniyor.  Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde yerel gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor.

ALİ CAN ZERAY