Şehitlere saygı bisiklet turu düzenlendi

TEMAD Edirne İl Başkanlığı şehitlere saygı bisiklet turunun 6.'sını düzenledi. Tura katılan sporcular Selimiye meydanından, Asker Hastanesi Şehitliğine kadar pedal çevirdi.

Şehitlere saygı bisiklet turu düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de 17 Ekim Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin (TEMAD) kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehitlere saygı turu düzenlendi.

Bu yıl 6.’ncısı düzenlenen tura kentteki birçok bisiklet sporcusu ve bisiklet toplulukları katıldı. Selimiye Camii’nin meydanında bir araya gelen bisiklet sporcularına TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Biliş ve dernek üyeleri katıldı.

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Biliş Yaptığı açıklamada, “Her 17 Ekim de düzenlediğimiz Şehitlere Saygı Bisiklet Turumuzun bu sene 6.’sını yapıyoruz. Destek veren bütün bisikletçi dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonra bunu artık geleneksel hale getirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu topraklarda yaşayan her inançtan, her siyasi görüşten bütün vatandaşlarımız bugün hür ve bağımsız yaşamasını aziz şehitlerimize borçludur. Bu anlamlı etkinlikte her sene olduğu gibi bu sene de yanımızda olarak şehitlerimizin hatıralarına sahip çıktınız. Gelecek sene bu organizasyonu daha da genişleterek büyüteceğiz. Sizlere emanet ettiğim şanlı bayrağımızı şehitliğimizdeki göndere çekmek üzere yola çıkıyorsunuz. Yolunuz açık olsun.  Sizlerle gurur duyuyoruz.” Dedi. Sercan Güder

SERCAN GÜDER