Şehitler düzenlenen programla anıldı

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, şehitler için mevlit programı düzenlendi.

Şehitler düzenlenen programla anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110’uncu yıl dönümü dolayısıyla Şehit Mustafa Tezgider ve Şehit Özet Camcı Sosyal Dayanışma Merkezleri’nde (SODAM) mevlit programı düzenlendi.

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü kapsamında, şehit Mustafa Tezgider ile şehit Özer Camcı'nın isimlerinin verildiği sosyal dayanışma merkezinde mevlit programı düzenlendi. Programda, şehitler için dua edildi.

Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan programda şehitler için dua edildi. Programa Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tezcan, Şehit Mustafa Tezgider'in annesi Nevriye Tezgider, şehit Özer Camcı'nın annesi Necmiye Camcı, kursiyerler ve muhtarlar da katıldı.

 

 

 

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme