Seçim Vaatleri unutuldu mu?

Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Serkan Konak, Edirne Belediye Başkanı Filiz Akın'ın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sözünü verdiği seçim vaatlerini hatırlattı. İl Başkanı Konak, Başkan Akın'a yaptığı basın açıklamasında, seçim vaatlerinin yerine getirilip getirilmediğini sordu.

Seçim Vaatleri unutuldu mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Serkan Konak, Belediye Başkanı Filiz Akın’ın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, ‘benim belediyem’ mobil uygulaması ve ‘ücretsiz internet’  seçim vaatlerini hatırlattı. Konak, yaptığı basın açıklamasında bu vaatlerin yerine getirilip getirilmediğini sordu.

Konak, Akın’ın seçim vaatlerini yerine getirmediğini ileri sürdü. Konak, ‘Edirne Belediye Başkanı Sayın Filiz Gencan Akın’ın seçim öncesi vermiş olduğu yüzde 20’lik ulaşım indirimi vaadi herkesi umutlandırmıştı. Lakin Sayın Başkan göreve geldikten kısa bir süre sonra bırakın indirim yapmayı yüzde 37’lik bir zam yaparak indirim bekleyen herkesi şaşırtmıştı’’. Şeklinde konuştu.

SERKAN KONAK’IN BASIN AÇIKLAMASI

‘Takdir Edirnelilerindir’ başlığı ile Konak, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “Değerli Edirneliler; Hepinizin bildiği üzere Edirne Belediye Başkanı Sayın Filiz Gencan Akın’ın seçim öncesi vermiş olduğu yüzde 20’lik ulaşım indirimi vaadi herkesi umutlandırmıştı. Lakin Sayın Başkan göreve geldikten kısa bir süre sonra bırakın indirim yapmayı yüzde 37’lik bir zam yaparak indirim bekleyen herkesi şaşırtmıştı. Sayın Başkan göreve geldiği takdirde ilk 100 günde yapacağını vadettiği iki de projeden bahsetmişti. Bunlardan birincisi ‘benim belediyem’ mobil uygulaması idi. Bu projeye göre vatandaşlar tüm hizmetleri ve çözüm süreçlerini buradan takip edebilecek ve de sorunları belediyedeki tüm birimlere hızlı bir şekilde ulaştırabilecekti. Bu proje ilk 100 gün içinde hayata geçirilecekti. İkinci proje ise Edirne’deki tüm mahallelerde en az bir noktada ‘ücretsiz internet’ hizmetinin ilk 100 gün içinde verilmesi idi. 4 Nisan 2024 tarihinden sonra 98 gün geçmesine rağmen bu iki vaat ile ilgili herhangi bir sunum, ilan, açılış vs göremememiz üzerine 11 Temmuz 2024 tarihinde her iki proje hakkında bilgi almak maksadıyla Edirne Belediyesi’ne başvurduk. Lakin 19 gündür henüz bir cevap verilmiş değildir. Bu suretle bir kez de tüm Edirneliler adına basın yoluyla bu iki projenin akıbetlerini sormayı görev addederiz. Takdir Edirnelilerindir” dedi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ