Sarayiçi'nde devrilen ağaç 2 kişiyi yaraladı

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi'nde vatandaşların altında oturduğu ağacın devrilmesi sonucu 2 kadın yaralandı.

Sarayiçi'nde devrilen ağaç 2 kişiyi yaraladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Sarayiçi’ne gelen vatandaşlar sıcak havadan korunmak ağaçların altına sığınıyor.  Sarayiçi mevkiinde Kırkpınar çeşmesi olarak bilinen noktada ağaç kökünden kırılarak devrildi.

Altında oturan vatandaşlardan 2 kadın ağır yaralandı.

Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda acil sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.

Bölgede hazır bunan 112 sağlık ekipleri ve UMKE ekipleri tarafından ağacın altında kalan 2 kadın kurtarılarak ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Yıkılan ağacın altından final müsabakalarını izlemek için katlıktan sonra son anda ağacın altından kurtulduğunu belirten Metin Üstübeç, “Ağacın altında çay içip müsabakaları izlemek için ayrıldıktan sonra sesleri duydum ve arkamı döndüğümde ağacın yıkılmış olduğunu gördüm. Allah’tan bize bir şey olmadı sonra anda kurtulmuşuz” dedi.

Ağacın devrildiği esnada bölgede bulunan vatandaşlardan Yücel Temel, “Yüzümü yıkamak için ağacın yanından geçiyordum. Ağaç birden kendi kendine devrildi. Bir ses duyduk ve birden devrildiğini gördük. 2 kadın ağacın altında kalarak yaralandı.” İfadelerini kullandı.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN