• Haberler
  • Edirne
  • RÜYALARI SÜSLEYEN BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL OLARAK AÇIKLANDI

RÜYALARI SÜSLEYEN BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL OLARAK AÇIKLANDI

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin biletleri satılmaya başlandı. Bu yıl büyük ikramiye 200 milyon TL olarak belirlendi.

RÜYALARI SÜSLEYEN BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL OLARAK AÇIKLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılbaşına özel olarak yapılan Milli Piyango çekilişinin biletleri satılmaya başlandı. Vatandaşların rüyalarını süsleyen büyük ödül 200 milyon TL olarak belirlendi. Bilet fiyatları ise çeyrek bilet 50 TL, yarım bilet 100 TL, tam bilet ise 200 TL olarak açıklandı.

Bu yıl ki çekiliş heyecanının başladığını belirten 10217 bayi kodu sahibi Sevda Rastgele, biletlerin 8 Kasım itibari ile satışa sunulduğunu söyledi. Yavaş yavaş vatandaşların bilet almaya başladığını dile getiren Rastgele, 'Büyük ikramiyemiz 200 milyon TL. Geçen yıllara göre dağıtım garantili bir değişiklik var. Bu şu demek oluyor 200 milyon TL tam olarak verilecek. İkramiye yarım yada çeyrek bilete çıksa bile tamamı verilene kadar satışlar devam edecek. Bu yıl daha heyecanlı geçecek diye düşünüyorum. Maddi hayallerine kavuşmak isteyen vatandaşlar mutlaka şansını denesin. Şimdiden herkese bol şanslar diyorum. İnşallah ikramiye bizim bayimizden satılan bilete çıkar.' İfadelerini kullandı.

Yılbaşı çekiliş bileti satın alan 67  yaşındaki Nadir Macır, umutların hiçbir zaman tükenmediğini dile getirdi İkramiyenin kendisine çıkması durumunda kızlarının geleceğine yatırım yapacağını belirten Macır, çekiliş günü yüzünün gülmesi temennisinde bulundu.  Kendisine çıkar mı diye düşünmediğini ancak çıkması halinde çok mutlu olacağını aktaran Macır,  bu yaştan sonra parayla işinin olmadığını kaydetti. Kumru Öngün