• Haberler
  • Edirne
  • Rumeli Akademide sepet örücülüğü kursu verilecek

Rumeli Akademide sepet örücülüğü kursu verilecek

Edirne Rumeli Kültür sanat Akademisi tarafından Cumartesi günü düzenlenecek olan 'workshop' ile kursiyerlerin hem teorik bilgi sahibi olması hem de deneyerek konuyu öğrenmesi için kurs verilecek.

Rumeli Akademide sepet örücülüğü kursu verilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et


              Edirne Rumeli Kültür ve Sanat Akademisi tarafından etkinlikler kapsamında kursiyerlere
hem teorik bilgi sahibi olması hem de deneyerek konuyu öğrenmesi Cumartesi günü düzenlenecek '˜workshop' ile başlangıç seviyesi kursu verilecek.
                Devecihan Kültür Merkezi bünyesinde Kasım ayında açılan Rumeli Kültür ve Sanat Akademisi'nde Osmanlı'dan günümüze kalan el sanatlarını yaşatmaya devam ediyor. Akademide çalışmalarına Usta Öğretici Özlem Durmaz öncülüğünde devam eden Sepet Örücülüğü atölyesi ise Cumartesi günü meraklıları için başlangıç seviyesinde kurs vereceğini duyurdu. Kursa, merak eden tüm vatandaşlar hem teorik bilgi sahibi olması hem de deneyerek konuyu öğrenmesi için kurs verilmek için davet edildi.
                29 Ocak Cumartesi günü 'Workshop' adı altında düzenlenecek kurs saat 13.00'da başlayıp 16.00'da sona erecek. Başlangıç seviyesinde sepet örücülüğünün öğretileceği kursa, merak eden herkesin davetli olduğu ifade edildi.