'Teknoloji Bağımlılığı' semineri

Edirne 50'inci Yıl İlkokulu rehber öğretmenleri tarafından, teknolojinin doğru kullanımına dikkat çekmek adına 'Teknoloji Bağımlılığı' semineri gerçekleştirdi.

'Teknoloji Bağımlılığı' semineri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de bulunan 50’inci Yıl İlkokulu rehber öğretmenleri teknoloji kullanımına dikkat çekti. Teknolojiyi bilinçli kullanma alışkanlığı kazandırmak için 4. Sınıf öğrencilerine “Teknoloji Bağımlılığı” semineri düzenledi.

Seminerde, teknolojinin hayat akışındaki yeri, doğru ve bilinçli kullanımı, aşırı teknoloji kullanımının olumsuz etkileri gibi konulara değinildi. Öğrencilere, teknoloji bağımlılığının fiziksel ve psikolojik zararları anlatıldı. Ekran süresinin kontrol altında tutulması yolları hakkında bilgi verildi.

Seminere katılan öğrenciler, teknoloji alışkanlıklarını ölçerek bilinçli kullanım konusunda farkındalık kazandı. 

Rehber öğretmenler, etkinliklerle öğrencilerin sağlıklı bir teknoloji kullanım alışkanlığı edinmeleri için çabaladıklarını ifade etti.

Edirne 50’inci Yıl İlkokulu idarecileri, öğrencilerin bilişsel ve sosyal gelişimlerini destekleyen benzer etkinliklere devam edeceklerini aktardı. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN

Bakmadan Geçme