• Haberler
  • Edirne
  • PTT'de 183'ncü yıla özel 183. müşteriye hediye verildi

PTT'de 183'ncü yıla özel 183. müşteriye hediye verildi

PTT'nin 183'üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Edirne merkez PTT Müdürlüğü tarafından 183'üncü müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

PTT'de 183'ncü yıla özel 183. müşteriye hediye verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de PTT’nin 183. Kuruluş yıldönümü kapsamında program düzenledi. Programda PTT'ye gelen 183’üncü müşteriye PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın tarafından hediyeler verildi.

Saraçlar Caddesi'ndeki PTT'de düzenlenen kutlama programında 183’ncü müşteriye Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla hazırlanan pul serisi, PTT logolu şemsiye, kalem, kalemlik, defter ve kitap hediye edildi.

PTT’nin 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mutlu olduklarını söyleyen Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, Cumhuriyet'in 100. yılı vesilesiyle hazırlanan hediyeyi 183'ncü şanslı müşteri olan Fatma Gölge'ye takdim ettiklerini ifade etti.

Türkiye genelinde çeşitli kutlamalar gerçekleştirildiğini belirten Akalın, “Genel müdürlüğümüz tarafından etkinliklerimiz var. Daha hızlı ve kaliteli şekilde hizmet verdiğimizi vatandaşlara anlatmak için etkinlikler yapıyoruz. 183’üncü müşterimize Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı anısına çıkartılmış olan bir pul serisi, şemsiye, kalemlik, kalem, defter ile Hz Muhammet’in mektupları gibi hediyelerimiz oldu" dedi.

183'ncü müşteri olan Fatma Gölge ise, hem şaşkın hem de şanslı olduğunu söyledi.

Hediyeler için PTT'ye teşekkür eden Gölge, “PTT’nin 183’üncü yılını kutluyorum. Nice seneler diliyorum. Çok şaşırdım ve heyecanlandım” dedi.

Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyet buradaki programın ardından Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti.

KUMRU ÖNGÜN