Polis ekiplerinden kaçakçılık operasyonu

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kent genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda  120 şişe gümrük kaçağı içki ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

Polis ekiplerinden kaçakçılık operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kent genelinde operasyonlar gerçekleştirildi. Kentte Nişancıpaşa Mahallesi’nde bir ikamette yapılan aramada gümrük kaçağı 7 şişe içki ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli K.O hakkında adli işlem başlatıldı.

Ekiplerce diğer bir adreste gerçekleştirilen operasyonda ise gümrük kaçağı 1 şişe etil alkol, 3 şişe içki, 10 içi boş şişeden oluşan farklı marka ve gramajlarda alkol ele geçirildi. Konuya ilişkin S.E hakkında adli işlem başlatıldı.

Çavuşbey Mahallesi Ağaçpazarı Caddesi'ndeki bir iş yerine yapılan operasyonda ise gümrük kaçağı 33 şişe alkol ele geçirildi.  İşletmeci F.E hakkında soruşturma başlatıldı.

Kent merkezindeki diğer bir operasyonda da şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 20 şişe etil alkol, 5 şişe el yapımı içki, 20 adet aromadan oluşan farklı marka ve gramajlarda gümrük kaçağı olarak değerlendirilen üzerinde herhangi bir TAPDK bandrolü bulunmayan ürünler ele geçirildi. İşletme sahibi M.E.E hakkında idari işlem başlatıldı.

Ekiplerce kent merkezinde bir ikamete yapılan operasyonda 7 şişe etil alkol, 4 şişe el yapımı içki, 10 adet aromadan oluşan farklı marka ve gramajlarda gümrük kaçağı olarak değerlendirilen ürünler ele geçirildi.

Ayrıca yapılan aramada, 2 adet av tüfeği ve 15 adet av tüfeği kartuşu da ele geçirildi. Şüpheli M.S hakkında tahkikata başlandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılara yönelik operasyonlarının artarak devam edeceği belirtildi.