• Haberler
  • Edirne
  • Pazarda ürün satarak başladı, şimdi kendi işinin patronu oldu

Pazarda ürün satarak başladı, şimdi kendi işinin patronu oldu

Edirne'de 4 yıl önce evde yaptığı yiyecekleri pazarda satışa sunan Şenay Salam, şimdi hayalindeki işletmeyi açtı ve kendi işinin patronu oldu.

Pazarda ürün satarak başladı, şimdi kendi işinin patronu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de yaşayan Şenay Salam, hayalini kurduğu lokanta işletmeciliğine kavuştu. İlk başlarda evde hazırladığı yiyecekleri pazarda satışa sunan Salam, aldığı siparişler sonrası kendi işini kurmaya karar verdi.  Şimdilerde tamamen doğal ürünlerden pişirdiği yemekleri müşterilerinin beğenisine sunan Salam, hayalindeki iş yerini açmanın mutluluğunu yaşıyor. Kızı Dilek Salam ile birlikte hazırladıkları ürünleri satışa sunan Salam, doğum günü, mevlit gibi organizasyonlar için de siparişler alıyor.

Aşçılık mesleğine evde hazırladığı ürünleri pazarda satmakla başlayan 45 yaşındaki Şenay Salam azmi ve çalışkanlığı sayesinde kendi iş yerini açtı. Çevresi tarafından büyük takdir toplayan Salam'ın en büyük destekçisi de ailesi oldu.

"Müşterilerim artmaya başlayınca kendi işimi kurdum"

Kendi hazırladığı ürünleri ilk önce pazarlarda satışa sunarak başladığını söyleyen Salam, "Sarma, makarna, tarhana, erişte ve dolma gibi ürünleri satmaya başladım. Daha sonra baktım müşterilerim artmaya başladı hayalim olan lokantayı açmaya karar verdim. Lokantamı açtım işlerim yavaş yavaş devam ediyor. Daha nice şubeler olacak inşallah. Tamamen ev lezzetlerini müşterilerimize sunuyoruz. Salçamızdan, turşumuza kadar burada kullandığımız ürünlerin hepsini kendimiz yapıyoruz. Ürünlerimizi kaliteden ödün vermeden yapıyoruz. Kemik  ve tavuk suyunu dahi kendimiz yapıyoruz. Tamamen doğal ürünler kullanıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN