• Haberler
  • Edirne
  • Özel öğrenciler, sanatsal çalışmalarıyla örnek oldular

Özel öğrenciler, sanatsal çalışmalarıyla örnek oldular

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel etkinlik düzenleyen Edirne Şehit Öğretmen Adnan Tunca Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, yaptıkları sanatsal çalışmalarla örnek bir davranış sergiledi.

Özel öğrenciler, sanatsal çalışmalarıyla örnek oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et



İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyon Projeleri kapsamında yürütülen 'Engelleri Aşıyorum' isimli proje kapsamında yaklaşık 30 öğrenci, öğretmen Hayriye Aysun Yıldız'ın koordinesinde sanatsal çalışmalar ortaya çıkardı.

Yaptıkları çalışmalar çevredekilerden tam not aldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün baskılı resimleri ile tablo ve resimler yapan öğrenciler, eserlerini Cumhuriyet Bayramı'nda okulun bulunduğu Kocasinan Mahallesi'nde resmi kurumlar, esnaf ve vatandaşlara dağıtmak için harekete geçti.

Özel öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı'na özgü hazırladıkları el emeklerini öğretmenleri eşliğinde resmi kurumlar, esnaflar ve vatandaşlara dağıttı. Öğrenciler, eserlerinin yanı sıra birer de Türk bayrağı hediyesinde bulundu.

Özel çocuklardan aldıkları hediyeler karşısında duygulanan vatandaşlar, çocukların bayramlarını kutlayarak, hediyeler için teşekkür etti.

Haber Merkezi