Özbaş, vedalaştı

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdürlüğü ve merkezdeki kuruluşlarda görevli personellere veda etti.

Özbaş, vedalaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından, İl Müdürlüğü ve merkezdeki kuruluşlarda görevli personellere veda ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen veda ziyaretinde, İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda görevli personelle ile vedalaştı.

Vedalaşmanın ardından çalışma arkadaşlarına yönelik konuşma gerçekleştiren Özbaş, “Başarılı ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum, çalışma hayatlarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Gerçekleşen ziyarette ayrıca, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç tarafından, İl Müdürü Bilgin Özbaş’a görev süresince çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür edilerek, tüm personeller adına çiçek takdim edildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli de uzun yıllar İl Müdürü olarak görev yapan Bilgin Özbaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.  Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ