Okul Bahçesi Suyla Doldu

Edirne'nin Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen su patlağı, Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile hemen yanındaki Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nun bahçelerini sular altında bıraktı.

Okul Bahçesi Suyla Doldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Patlak, yetkililere defalarca bildirilmesine rağmen, belediye ekipleri tarafından yapılan dört müdahaleye rağmen kalıcı olarak onarılamadı. Suyun boşa akması ve okul bahçelerinin sularla dolması, mahalle sakinleri ve öğrenci velileri arasında büyük tepkiye yol açtı.

Patlak nedeniyle okul bahçelerinin büyük kısmı suyla doldu, bu durum okulların açılmasına sayılı günler kala endişeleri artırdı. Çevre halkı, patlağın bir an önce onarılmasını talep ederken, sosyal medyada patlağa karşı tepkiler de büyüdü. Mahalle sakinleri ve öğrenci velileri, su patlağının okul bahçesinin dışında olmasına rağmen sorun çözülmediği için yetkililerden acil müdahale bekliyor.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kalmasıyla birlikte, öğrenci velileri de duruma tepki göstermeye başladı. Bazı veliler, sosyal medya üzerinden seslerini duyurarak patlağın bir an önce giderilmesini talep ettiler. Okul bahçelerinde biriken suların tedirginlik yaratıyor. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN