Öğrencilerde sessiz yürüyüş

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Öğrencilerde sessiz yürüyüş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla başlattığı sessiz yürüyüşün 15’ncisi gerçekleştirildi.

Ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Eski Cami önünde bir araya gelen Tıp Fakültesi öğrencileri ve Sağlıkçılar Saraçlar Caddesi’ne kadar sessiz yürüyüş yaptı.

Sessiz yürüyüşe devem edeceklerini aktaran öğrenciler, Filistin halkının yararına olacak bütün adımları desteklediklerini ve sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.

İsrail’in, Filistin’e yönelik hain saldırılarının Ekim’den bu yana şiddetini arttırarak sürdürdüğünü söyleyen öğrenciler, tüm vatandaşlara yürüyüşe katılarak destek verme çağrısında bulundu. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN

Bakmadan Geçme