Mesleğindeki birikimleri kitapta birleştirdi

Erman Arabacı (37), 15 yıldan beri devam ettiği arıcılık mesleğindeki birikimlerini 'Avucumdaki Polen' isimli kitabında birleştirdi.

Mesleğindeki birikimleri kitapta birleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne merkeze bağlı Budakdoğanca köyünde arıcılık yapan Arabacı, 15 yıldır mesleğini azimle sürdürüyor.

İşine aşkla bağlı olan Arabacı, çalışmalarını disiplin ve özveriyle devam ettiriyor. Arabacı, 15 yıldan beri devam ettiği arıcılık mesleğindeki birikimlerini “Avucumdaki Polen” isimli kitabında birleştirdi.

Arıcılıkta Bir Başarı Hikâyesi: Arabacı’nın Deneyimleri ve Kitap Çalışması

Arıcılıkta üretimden satışa kadar geçen her aşamada deneyimlerini paylaşan Arabacı, usta öğretici seviyesine ulaştığı mesleğinde yeni hedefler belirliyor. "Her şey bir avuç polen ile başladı" diyen Arabacı, arıcılıkla ilgili hayatını ve işini daha da ileri taşımayı amaçlıyor. Şimdi ise bu deneyimlerini bir kitapta topluyor.

Küçük yaşlarda arıcılığa adım atan Arabacı, gençlik yıllarında işin detaylarını öğrenerek birkaç arı kutusu ile polen üretimine olan ilgisini keşfetti. Polen üretimi hakkında yaptığı araştırmalar ve denemeler sonucunda ilk başarılarını elde ettiğini dile getiren Arabacı, ilk ürünlerini kırsal pazarda satmaya başladığını ve müşteri ilgisinin artmasıyla kendi işletmesini kurduğunu anlattı.

Arabacı, arıcılığın zorlu ama tatmin edici bir yolculuk olduğunu, başarının ise sabır ve azimden geçtiğini vurguladı. Şimdi ise kendi deneyimlerini ve iş dünyasında fark yaratmanın yollarını anlatacağı bir kitap üzerinde çalışıyor. Arabacı, kitabının yalnızca arıcılıkla sınırlı kalmayıp, evrensel başarı prensiplerine ışık tutarak okurlara her alanda yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediğini ifade etti. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar