• Haberler
  • Edirne
  • KÜTAHYA PORSELEN EDİRNE'DEKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI

KÜTAHYA PORSELEN EDİRNE'DEKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI

Kütahya Porselen, Edirne'deki 350 metrekarelik mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Kütahya Porselen ailesinin Edirne'deki ortakları AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Şenol Ekşi'nin kızı Büşra Ekşi ve ortağı Dilek Akbaş oldu.

KÜTAHYA PORSELEN EDİRNE'DEKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Mağaza, Kütahya Porselen'in tasarım ödüllü ürünlerini, sofralara şıklık katan yemek, çay, kahve ve kahvaltı takımlarını, aleve dayanıklı porflame porselen tencere grubunu ve sofra. Aksesuarlarını tüketicilerle buluştururken gastronomi buluşmalarına da ev sahipliği yapacak.Kütahya Porselen, Edirne'deki ilk konsept mağazasını açtı. Açılışı gerçekleştiren Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 350 metrekarelik mağaza ve showroom, İstasyon Mahallesi İris Sokak'ta yer alıyor. Kütahya Porselen'in yenilikçi ve dinamik serilerini tüketicilerle buluşturacak olan mağaza, gastronomi profesyonellerine de hizmet verecek.
                Yemek masalarından kahve keyfine ödüllü tasarımlar
               
Gücünü tasarım ve inovasyondan alan bir marka olarak dünyanın pek çok ülkesinde yeni nesil koleksiyonlarıyla yer alan Kütahya Porselen, yemek, çay, kahve ve kahvaltı takımlarından ateşe dayanıklı porselen tencerelere kadar birçok tarz sahibi ürünüyle Edirne'de farklı müşteri kitlelerinin ihtiyaçlarına cevap verecek. Mağaza Edirne'deki gastronomi profesyonellerini ve öğrencilerini de ağırlayarak özel buluşmalara ev sahipliği yapacak.
Mağazanın açılışını gerçekleştiren Kütahya Porselen yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli,
üretimleri yapılan ürünlerin mutlu ve huzurlu sofralarda bulunması temennisinde bulundu.
                Sema Güral Sürmeli, 'Bizler hep üretiriz. Ortaya güzellikler çıkartırız. Ondan sonra da satıcılara ulaşması anlamında sizler gibi değerli iş ortaklarımız ile birlikte bir yolculuğa çıkar ve son tüketicinin evlerinde huzurlu, mutlu sofralarda onlarla birlikte oluyoruz. Bu anlamda Kütahya'dan Edirne'ye ulaşan bu köprünün yaratıcıları bu köprüye sahip çıkan değerli iş ortağımız ve kıymetli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çünkü Kütahya'da üretip aslında dünyanın birçok noktasına ulaşmak ancak sizler gibi bu işi seven ve yaptığı işe sahip çıkan insanlarla olabiliyor. Umut ediyorum ki Edirneliler de bizim burada oluşumuzdan mutluluk duymuşlardır. Birlikte keyif sofralarında buluşabiliriz diye düşünüyorum. Ben Kütahya porselen ailesi adına sizlere teşekkür ediyorum. Her yaptığımız açılışta şunu ifade ediyoruz. Biz bugün geldik birkaç saat burada olacağız ve ondan sonrasında yine bu güzellikleri üretmek için Kütahya'ya geri döneceğiz. Burada açtığımız bu müstesna mağaza burada hem değerli iş ortaklarımıza hem de Edirnelilere emanet. Elbette protokol üyelerimiz bizleri onurlandırdınız bundan sonraki süreçte burası sizlere emanet bir mağaza olarak kalırsa emanetimize sahip çıkarsanız çok seviniriz. Bununla birlikte bugün buradaki sıcak karşılamayı yaşadıktan sonra burada bulunan tüm misafirlerimizi Kütahya'ya davetlerimizi ileterek sizleri beklediğimizi bildirmek isterim. Üretim aşaması oldukça zor ve meşakkatli olan üretimleri gördükten sonra sofralarımızda var olan porselenlerin anlamı çok çok daha farklı hale geliyor. Bu deneyimi de sizlerle birlikte yaşamak istiyoruz. Katılımlarınız için herkese teşekkür ediyorum.' Dedi.
                Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan açılışı gerçekleştirilen Kütahya porselen mağazasının açılışında yaptıkları konuşmada kente hayırlı olması temennisin de bulundu.
Edirne'de ilk defa açılan Kütahya porselen mağazasının açılışana Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İş İnsanı Nesim İba, Kütahya Porselen yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir ve Edirne'nin önde gelen iş inşaları katıldı.
Kumru Öngün