• Haberler
  • Edirne
  • KÜREK KULÜBÜ BAŞKANI İBA, FESTİVALE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

KÜREK KULÜBÜ BAŞKANI İBA, FESTİVALE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

TED Edirne Koleji Kurucusu ve Kürek Kulübü Başkanı Nesim İba, 2'inci kez düzenledikleri Edirne Kürek Festivali'ne katkı sağlayan Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler ve kurum müdürlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

KÜREK KULÜBÜ BAŞKANI İBA, FESTİVALE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 2'inci kez düzenlenen Edirne Kürek Festivali'ne katkı sağlayan Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler ve kurum müdürlerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren Nesim İba, kürek sporunu sembolize eden özel tasarım hediyeyi gerçekleştirilen ziyaretler sonrası taktim etti.

                Katkılarından dolayı Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler, DSİ 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Gençlik Spor İl Müdürü Selim Ak ve Kültür Turizm Müdürü Kemal Soytürk'e teşekkür eden TED Edirne Koleji Kurucusu ve Kürek Kulübü Başkanı Nesim İba, Edirne'nin kürek sporunun merkezi olacağını ve verilen emeklerin karşılığı bulacağını belirtti.

                Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler ve diğer kurum müdürleri, kent turizminin gelişmesi ve nehirlerin turizme kazandırılmasında sağladığı katkılardan dolayı iba'ya teşekkür ederek başarılar diledi.

Ebru Yıldız Günenç