• Haberler
  • Edirne
  • Kuran kursu öğrencileri doğa kampına uğurlandı

Kuran kursu öğrencileri doğa kampına uğurlandı

Edirne İl Müftülüğü tarafından Yaz Kuran kursunda hafızlık eğitimi alan erkek öğrenciler  Keşan Gökçetepe Tabiat parkına kamp etkinliğine gönderildi.

Kuran kursu öğrencileri doğa kampına uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde kız Kur'an kurslarında eğitim gören hafızlık öğrencileri bir hafta boyunca kamp yaptığı Keşan Gökçetepe Kamp Alanı'na kurslarda eğitim gören hafızlık yapan erkek öğrencilerden oluşan ikinci grup İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve İl Müftü Yardımcısı Samet Okumuş yolcu etti.

Hafızlık öğrencilerini doğa kampına uğurlayan İl Müftüsü Başoğlu şunlşarı kaydetti; “Kıymetli hafızlarım, daha önce kızlarımızı gönderdik, şimdi de sizleri gönderiyoruz, gittiğiniz yerde  sizlerden başka İstanbuldan gelen genç arkadaşlarınız da olacak. Onlarla iyi bir iletişim ve etkileşim kuracağınıza, hıfzını yaptığınız Kur'an-ı Kerim'in ahlakını davranışlarınıza yansıtacağınıza inancım tamdır. Sizleri 5 gün boyunca hem eğleneceğiniz hem de derslerinizi yapacağınız, doğayla iç içe olacağınız bir kampa yolcu  etmekten ötürü çok mutluyum." de. İl Müftümüzün nasihatlerinin akabinde öğrecilerimiz kamp alanına katılmak üzere yola çıktı. Bir hafta boyunca doğa ile iç içe keyifli bir zaman geçirecek olan öğrencilerimize zihin açıklığı ve iyi eğlenceler dileriz.”

HABER MERKEZİ