• Haberler
  • Edirne
  •  Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası sürüyor

 Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası sürüyor

Süloğlu İlçe Müftülüğü ile Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik başlatılan 'Futbol Turnuvası' devam ediyor.

 Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer"  projesi kapsamında Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda başlatılan yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvasında müsabakalar sürüyor. İlçemiz Ali Ayağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Halı Sahası’nda düzenlenen turnuvaya ilçe müftülüğüne bağlı 10 camiden yaklaşık 100 genç katıldı.
                Turnuva vesilesiyle öğrenciler camide ders yaptıkları arkadaşları ile birlikte takım ruhu içerisinde organize olarak faaliyet yapma alışkanlığı ve becerisi kazandı. Turnuva kapsamında farklı camiler arasında tanışma, kaynaşma ve kardeşlik duyguları pekişiyor.
                Kaymakamımız Sayın Özgür Kaya'nın  girişimleriyle yapılan ilçemiz halı sahasında 26 07.2023 tarihinde gerçekleşen ve ilçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Özkan Şen'in yönettiği müsabakada Akardere Camii Takımı, Merkez Camii takımına 12-8 ile galip geldi.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ