• Haberler
  • Edirne
  • 'KUCAKLAŞMA FIRSATI BULDUĞUMUZ BİR BAYRAMA DAHA ULAŞMIŞ BULUNUYORUZ'

'KUCAKLAŞMA FIRSATI BULDUĞUMUZ BİR BAYRAMA DAHA ULAŞMIŞ BULUNUYORUZ'

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Bildiş, 'Milletçe birbirimize daha yaklaştığımız, kırgınlıkları bir kenara bırakarak kucaklaşma fırsatını bulduğumuz özel günlerden olan bir Bayrama daha ulaşmış bulunuyoruz.' dedi.

'KUCAKLAŞMA FIRSATI BULDUĞUMUZ BİR BAYRAMA DAHA ULAŞMIŞ BULUNUYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Huzur ve barışın egemen olduğu bir toplum yaratmak hepimizin ortak görevidir'

Günümüzde ulaşım ve haberleşme alanındaki gelişmeler sonucu mesafelerin kısalmış, iletişimin kolaylaşmış olmasına rağmen, modern yaşam tarzı bireylerin arasındaki gönül bağı mesafesini gün geçtikçe bir birinden uzaklaştırdığını ifade eden Bildiş: 'Bayramlarımız bu mesafeyi kapatmak, dost ve yakınlarımıza olan sevgimizi ifade edebilmek için birer fırsattır. Bayramlar sayesinde aramızda kuracağımız sevgi bağını güçlendirmek ve bu anlayışı gelecek nesillerimize de aktararak huzur ve barışın egemen olduğu bir toplum yaratmak hepimizin ortak görevidir. Savaşların yerini barışın alacağı bir dünya özlemimiz ancak bu anlayışla gerçeğe dönüşebilecektir.' şeklinde ifade etti.

'Minnet borçluyuz'

Bugün hür ve bağımsız bir ülkede özgürce bayram kutluyor olmamızı öncelikle bu uğurda canını feda eden aziz şehitlere borçlu olunduğunun bilincinde olduklarını belirten Bildiş, 'Bizlerin huzur içinde bir bayram geçirebilmemiz için sevdiklerinden uzakta bayram geçirmek zorunda kalan kahraman Mehmetçiğimize, güvenlik güçlerimize, sağlık çalışanlarına ve bütün kamu görevlilerine minnet borçluyuz. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) mensupları adına öncelikle şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz olmak üzere milletimizin Ramazan Bayramını kutlarım.' ifadelerine yer verdi.