'Kahramanların günü kutlu olsun'

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği (EDGED) Başkanı Veysel Güner, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Güner, 'Vatan toprağının bölünmez bütünlüğünü sağlayan, milletin istikbali için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızın günü kutlu olsun.' Dedi.

'Kahramanların günü kutlu olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güner mesajında, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verilişini her yıl 19 Eylül’de, gururla kutladıklarını iletti.

Gazileri minnet ve şükranla yad ettiklerini belirten Güner, “Bugün de milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için canını ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden şehit ve gazilerimiz vardır. Bizler de vatanı, milleti, bayrağı için canları pahasına savaşan şehit ve gazilerimizin aziz emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyoruz. Var olduğu günden bu yana, vatanını ve değerlerini canından aziz bilmiş, varlığına yönelen tehditlere karşı her türlü güçlüğe göğüs gererek, omuz omuza mücadele etmeyi ilke edinmiş bir milletin mensupları olarak, şehit aileleri ve gazilerimiz için her zaman daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Vatan toprağının bölünmez bütünlüğünü sağlayan, milletin istikbali için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızın günü kutlu olsun.” Dedi. Haber Merkezi
 

HABER MERKEZİ