• Haberler
  • Edirne
  • KADINA YÖNELİK ŞİDDETTE KARŞI FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

KADINA YÖNELİK ŞİDDETTE KARŞI FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Edirne İl Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddette Karşı Uluslararası Mücadele Günü Kapsamında Yeşilay Danışmanlık Merkezi ve Edirne Yeşilay Şubesi işbirliği KYK Gülşeni Erkek Öğrenci Yurdunda eğitim düzenlendi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETTE KARŞI FARKINDALIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü, Yeşilay Danışmanlık Merkezi ve Edirne Yeşilay Şubesi işbirliği ile KYK Gülşeni Erkek Öğrenci Yurdunda eğitim düzenlendi.

Gerçekleştirilen eğitimde, kadına yönelik şiddet ile mücadele çalışmaları, kadınlara yönelik uygulanan hizmet modelleri, şiddetin türleri, hukuksal anlamda şiddet, şiddetin oluşturduğu olumsuzluklar, erken yaş evliliklerin etkisi, Türkiye bağımlılıklar ile mücadele çalışmaları, bağımlılıklar ve bağımlılıklardan kurtulmanın yolları konularına yer verildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, müdürlüğe bağlı kuruluşlar ile işbirliği içerisinde 'Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele ve Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele' farkındalık çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Umut Poyraz