• Haberler
  • Edirne
  • İba, iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor

İba, iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne için hep birlikte' diyerek ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunan iş insanları ziyaretlerine devam ediyor. İba, 'İş İnsanlarımızla Edirne için hep birlikte yürüyerek çalışmalara devam edeceğiz' dedi.

İba, iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne için hep birlikte' sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında iş insanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. İş insanlarını ziyaret ederek dilek ve görüşlerini dinleyen İba ve beraberindekiler, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan İba ve beraberindekilerin ilk durağı Özakıncı Otomotiv’in sahibi iş insanı Olcay Özakıncı ve Kıvanç Özakıncı oldu. Özakıncı’yı makamında ziyaret eden İba, kentteki otomotiv sektöründeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Burçak Yapı ve Polat İnşaat firmalarının sahibi iş insanı Bülent Polat’ı ofisinde ziyaret eden İba, kentte büyüyen inşaat sektörü hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret kapsamında İba, Polat’a ait TOGG marka araçla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İba’nın üçüncü ziyareti İş insanı Zekayi Algur’u firması Algurlar Otomotiv oldu. Ziyarette Edirne ile ilgili projeler hakkında görüştüklerini belirten İba, ev sahipliği için Algur’a teşekkür etti.

İba ve beraberindekiler ardından sağlık sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Orhan Yazgan’ı ziyaret etti. Hastanede bulunan vatandaşlara sağlık dileyen İba, “Gerekmesi halinde sağlık sektörünün de hızlı ve sistemli çalışmasının öneminden bahsettiğimiz sohbet için Orhan Yazgan’a teşekkür ediyorum.” Dedi.

Daha sonra iş insanları Özgür Dinç ve Gizem Dinç Berk’i Dinçler Proje ve İnşaat firmalarında ziyaret eden İba, “İki kardeş olarak sürdürdükleri faaliyetleri ile ilgili bilgi aldık, şirket çalışanlarına hayırlı işler diliyoruz.” şeklinde konuştu.

İba’nın son durağı Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen ve iş insanları oldu. İba burada iş insanlarıyla, Edirne'nin gıda sektörü ile ilgili istişarede bulundu. Sorunları ilgili fikir alışverişinde bulunan İba, talep ve istekleri dinledi.

Başkan İba, iş insanlarına ziyaretlerinde nazik ev sahiplikleri için teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ